Εταιρία

ΣΔ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΕ
Η εταιρία "ΣΔ Θεοφύλακτος ΑΕ" δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1992. Από τη σύστασή της έως
και σήμερα, μοναδικός στόχος και αποστολή της εταιρίας είναι η κορυφαία ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση σε όλα τα είδη και υπηρεσίες που προσφέρει.
Αυτός είναι και ο λόγος που, μετά από σχεδόν 30 χρόνια λειτουργίας, η εταιρία διατηρεί ενεργό πελατολόγιο άνω των 2,000 πελατών ετησίως σε Ελλάδα και Κύπρο. Η απόλυτη συνέπεια, η ειλικρίνεια απέναντι σε πελατολόγιο και συνεργάτες, αλλά και η αμείωτη εμπιστοσύνη από την αγορά, έχουν εδραιώσει το όνομα Θεοφύλακτος ως συνώνυμο με την ποιότητα και την αξιοπιστία.
 
ΣΔ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΕ
ΟΜΙΛΟΣ BOOST
 
ΟΜΙΛΟΣ BOOST
Τα ημερολόγια και σημειωματάρια "Θεοφύλακτος" παράγονται στην Ιταλία από τον μεγαλύτερο εκδοτικό οίκο με
εξειδίκευση στην παραγωγή πολυτελών και άκρως προσεγμένων εκδόσεων, τον όμιλο "BOOST Group", ο οποίος πραγματοποιεί εξαγωγές παγκοσμίως και προσφέρει κορυφαία ποιότητα βιβλιοδεσίας και εκτύπωσης με τα πιο σύγχρονα μέσα.
Ως στρατηγικός εταίρος της BOOST S.p.a σε Ελλάδα και Κύπρο, η Θεοφύλακτος Α.Ε  διακινεί πάνω από 1εκ. αντίτυπα ετησίως, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του market leader στην αγορά του ημερολογίου και σημειωματαρίου. 

Ιστορία

Στόχος Μας
 
Η Σ.Δ Θεοφύλακτος Α.Ε συστάθηκε το 1992 και εδραιώθηκε ως η πρώτη Ελληνική εταιρία με εξειδίκευση στις ημερολογιακές εκδόσεις.
Το ημερολόγιο είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό προϊόν, καθώς αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο οργάνωσης χρόνου και υπενθύμισης καθηκόντων για κάθε επαγγελματία, φοιτητή, μαθητή και όχι μόνο. Το ιδανικό ημερολόγιο χρησιμοποιείται καθημερινά και παντού, συνεπώς πρέπει να είναι ανθεκτικό, ελαφρύ, καλαίσθητο, περιεκτικό σε πληροφορία αλλά ταυτόχρονα λιτό και εύχρηστο. Ο στόχος της Σ.Δ Θεοφύλακτος Α.Ε ήταν και είναι να παρέχει αυτό ακριβώς: Το ιδανικό ημερολόγιο για όλους.
Τα Ημερολόγια Θεοφύλακτος αποτελούν σημείο αναφοράς για χιλιάδες επιχειρήσεις  που τα προσφέρουν ως επιχειρηματικό δώρο κάθε χρόνο, καθώς και για ιδιώτες που τα προτιμούν από τα ράφια των καταστημάτων ανά τη χώρα.
Στόχος επετεύχθη. Το ιδανικό ημερολόγιο έχει όνομα!
2019 - PROMO
Με αφετηρία το 2019, η εταιρία εισέρχεται επιτυχώς και στην αγορά της promotional  ένδυσης, καθώς και του custom επιχειρηματικού δώρου κάθε μορφής. Για την επάνδρωση του τμήματος promo πραγματοποιούνται προσλήψεις εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού από την αγορά, και δημιουργούνται ουσιαστικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους σε εσωτερικό και εξωτερικό. Έτσι οι πελάτες της Θεοφύλακτος Α.Ε έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται ρούχα, αξεσουάρ, gadgets τεχνολογίας, καθώς και πληθώρα custom-made ειδών, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, premium design και άριστη εξυπηρέτηση.
2018 – ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ
Το 2018 φέρνει σημαντικές εξελίξεις για την παγκόσμια αγορά του ημερολογίου, καθώς η Lediberg S.p.a, πρότυπος παραγωγική μονάδα με εξειδίκευση στο αντικείμενο και market leader σε όγκο παραγωγής, προχωρεί σε συγχώνευση με την ανταγωνιστική Johnson, δημιουργώντας την Boost S.p.a, τη νέα παγκόσμια δύναμη στο ημερολόγιο και το σημειωματάριο. Η νεοσυσταθείσα Boost, ως partner αλλά και ως πολύτιμος στρατηγικός συνεργάτης  για την Θεοφύλακτος Α.Ε, προσβλέπει σε επέκταση της συνεργασίας και σε άλλες αγορές των Βαλκανίων και Μ. Ανατολής. Επιστρατεύοντας την τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση των στελεχών της, η εταιρία θέτει υψηλούς στόχους με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης σε νέες αγορές.
2010 – IVORY
Η συλλογή ημερολογίων και σημειωματαρίων IVORY έρχεται στην ελληνική και κυπριακή αγορά αποκλειστικά από την Θεοφύλακτος Α.Ε, με μεγάλη επιτυχία. Τα προϊόντα της συλλογής IVORY ξεχωρίζουν, καθώς είναι βιβλιοδετημένα με δερματίνες άριστης ποιότητας και εξοπλισμένα με σελιδοδείκτη, λάστιχο, pen loop και φάκελο στο οπισθόφυλλο. Η άριστη ποιότητα, το μοναδικό design και οι άκρως ανταγωνιστικές τιμές τα καθιστούν ανάρπαστα από ιδιώτες και επιχειρήσεις .
2004 – STAEDTLER
Η Θεοφύλακτος Α.Ε αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των promotional  προϊόντων της γερμανικής STAEDTLER σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εξαιρετική αναγωρισιμότητα του γερμανικού brand σε συνδυασμό με το πρότυπο customer care της Θεοφύλακτος Α.Ε, κερδίζουν επάξια την εμπιστοσύνη του εταιρικού κόσμου.
2001 – ΓΑΛΑΙΟΣ
Η εταιρία προχωρεί σε εξαγορά της ανταγωνιστικής “Σύστημα Ημερολογίων ΓΑΛΑΙΟΣ”, με μεγάλο και σημαντικό πελατολόγιο. Η στρατηγική αυτή κίνηση συμβάλλει ενεργά στην ταχεία ανάπτυξη της Θεοφύλακτος Α.Ε από πλευράς πελατολογίου, αλλά και στην περαιτέρω επάνδρωση του τμήματος πωλήσεων με ικανά και έμπειρα στελέχη.
1996 - ICAP GREEK ECONOMIC
Η ανάληψη του “Greek Economic Diary” από την Θεοφύλακτος Α.Ε σηματοδοτεί την αρχή μιας μακροχρόνιας και υγιούς συνεργασίας με την ICAP Α.Ε. Το Greek Economic Diary αποτελεί σημείο αναφοράς για τις ελληνικές ημερολογιακές εκδόσεις, καθώς παρέχει στο χρήστη μοναδική και έγκυρη πληροφόρηση από τα οικονομικά στοιχεία της ICAP Α.Ε. Συνδυάζοντας χρήσιμη πληροφορία με εξαιρετική χρηστικότητα και ποιότητα κατασκευής, το Greek Economic Diary αναγνωρίζεται ως το ιδανικό ημερολόγιο για κάθε επιχειρηματία.
1992 - ΣΥΣΤΑΣΗ
Η σύσταση της Σ.Δ Θεοφύλακτος Α.Ε πραγματοποιείται το 1992, όταν ο πρωτοπόρος των ημερολογιακών εκδόσεων Σωτήριος Θεοφύλακτος ξεκινά ουσιώδη και αποκλειστική συνεργασία με την ιταλική Lediberg S.p.a (σήμερα Boost S.p.a), παγκόσμια δύναμη στις ημερολογιακές εκδόσεις.
1987 - ΑΦΕΤΗΡΙΑ
Ο Σωτήριος Θεοφύλακτος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Σ.Δ Θεοφύλακτος Α.Ε εκδίδει στην Αθήνα τα πρώτα ημερολόγια της εταιρίας. Στόχος του είναι να ικανοποιήσει τη ζήτηση του επιχειρηματικού κόσμου για ένα ποιοτικό εταιρικό ημερολόγιο ως δώρο και ως μέσο προώθησης.

Χορηγίες


"Στηρίζοντας την παιδεία, τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό"

 
Tedex
Teatro alla Scala
aprillia
podosfairo