Θεοφύλακτος ημερολόγια & σημειωματάρια

Οργάνωση - Υπηρεσίες

Η εταιρία ολοκλήρωσε την εγκατάσταση ενός CRM(CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT) συστήματος που προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες καταγραφής της εικόνας του εν γένει και εν δυνάμει πελατειακού δυναμικού μας.
 
Ουσιαστικά το σύστημα μας παρέχει μια σειρά από ευκαιρίες να προσφέρουμε ουσιαστικότερες υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις. Πλέον έχουμε αυτοματοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις εργασίες μας με έναν και μοναδικό στόχο: Να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το άρτιο τελικό αποτέλεσμα.
 
 

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

 
Υψηλή ποιότητα, κορυφαίο design, προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών. Ο Όμιλος Lediberg έχει επιδώσει τα διαπιστευτήρια του προς αυτή την κατεύθυνση, στηριζόμενος και στην διαρκή επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό. Με 1400 άτομα, απόλυτα προσανατολισμένα στον στόχο, είναι σε θέση να εγγυηθεί το άρτιο τελικό αποτέλεσμα.
 
Έχουμε αφομοιώσει πλήρως την φιλοσοφία του Ομίλου. Εξειδικευουμε διαρκώς το οργανόγραμμα μας, με στόχο την καταγραφή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και αναγκών του κάθε πελάτη και την μετατροπή αυτής της πληροφορίας σε δράση και επιτυχημένο αποτέλεσμα.
 
H πολιτική που ακολουθούμε εξασφαλίζει, μέσω των κριτηρίων επιλογής και εκπαίδευσης, το "value proposition" των συνεργατών μας. Η εταιρία. είναι σε θέση να προσφέρει στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά αξιόπιστες υπηρεσίες επεξεργασίας και διανομής των κορυφαίων προϊόντων του Ομίλου Lediberg.
 
Έχουμε διαρθρωθεί σε πέντε τομείς, οι οποίοι (μαζί με το οργανόγραμμα λειτουργίας της) παρουσιάζονται αμέσως παρακάτω: 
 
 

ΤΟΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Σ. Δ. ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΕ

 
• διοίκηση
• δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία
• marketing-πωλήσεις
• παραγωγή-αποθήκη
• οικονομικές υπηρεσίες
 
 

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

 
Το ποιοτικό προιόν LEDIBERG δεν θα είχε την ίδια δυναμική στην Ελλάδα εάν δεν υποστηρίζονταν αποτελεσματικά. Επιδιώκουμε την διαρκή ανανέωση του μηχανολογικού μας εξοπλισμού, ο οποίος παρέχει μια σειρά από δυνατότητες παραγωγής, απόλυτα ικανές να προσαρμοσθούν στις ανάγκες της κάθε παραγγελίας. Ειδικότερα:
 
• τμήμα παραγωγής -εξωτερική εκτύπωση:
Έξι θερμοτυπικές μηχανές για την άριστη εκτύπωση του εταιρικού λογοτύπου στα καλύμματα των ημερολογίων. Δυο laser-print μηχανές για την εκτύπωση ονομάτων επίσης στα καλύμματα των ημερολογίων.
 
• τμημα παραγωγής-εσωτερική εκτύπωση:
Μια κοπτική μηχανή, μια ειδική διπλωτική μηχανή ΜΒΟ και μια μοναδικής τεχνολογίας μηχανή αυτόματης και με απόλυτη ακρίβεια τοποθέτησης ένθετου DURRER.
Εξυπηρέτηση
Βοήθεια
Επικοινωνία
Λ. Φιλαδελφείας 117, 136 73
Αχαρναί - Αττικής

210 2409007
Ακολουθήστε μας
© 2020 Σ. Δ. ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ Α.Ε.
All rights reserved.