Θεοφύλακτος ημερολόγια & σημειωματάρια

Ιστορικό

Το Ημερολόγιο και το Σημειωματάριο να αποτελούν ολοκληρωμένα προιόντα για να χρησιμοποιηθούν ως Εταιρικά Δώρα.
Αυτός ήταν από την πρώτη ημέρα που συσταθήκαμε ως εταιρία - το 1992 - ο στόχος μας. Απαιτήθηκε σκληρή δουλειά, διαρκής επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Πλέον η εταιρία διαθέτει 2,1 εκ. αντίτυπα ετησίως, επιδιώκοντας με όλες τις δυνάμεις την ανανέωση της εμπιστοσύνης των 2500 ενεργών πελατών της που περιμένουν από εμάς να τους προσφέρουμε, κάθε χρόνο, το καλύτερο προιόν που κυκλοφορεί στην αγορά.
 
Η εταιρία επιδίωξε όλα τα προηγούμενα χρόνια να κάνει εκείνες τις κινήσεις στρατηγικής που θα ενδυνάμωναν την θέση της και θα της έδιναν την δυνατότητα να αυξάνει διαρκώς την ποικιλία των προσφερομένων ειδών της. Στο πλαίσιο αυτό πέτυχε:
 
-Την ανάληψη, το 1996, του "The Greek Economic Diary" της ICAP.
-Την εξαγορά, το 2001, των εκδόσεων "Σύστημα Ημερολογίων ΓΑΛΑΙΟΣ".
-Tην αποκλειστική αντιπροσώπευση, το 2004, των promotional products της διεθνώς αναγνωρισμένης στα προιόντα γραφής και σχεδιασμού Γερμανικής εταιρείας STAEDTLER.
Από τον Σεπτέμβριο του 2001 στεγαζόμαστε σε νέες εγκαταστάσεις 2500 τμ, οι οποίες φιλοξενούν μηχανήματα επεξεργασίας τελευταίας και σε πολλές περιπτώσεις μοναδικής τεχνολογίας. Είμαστε κάθετοι και αυτό κρίνουμε ότι είναι το πλεονέκτημα σας. Έχουμε πλήρως την δυνατότητα να σας υποστηρίξουμε απόλυτα, να σας προσφέρουμε το τέλειο προϊόν από κάθε άποψη. Ποιότητα κατασκευής, επεξεργασία ημερολογίων και σημειωματαρίων, ουσιαστική παροχή υπηρεσιών μέχρι το ημερολόγιο - ή οποιοδήποτε άλλο από τα είδη μας - παραδοθεί στην έδρα σας.
 
 
Εξυπηρέτηση
Βοήθεια
Επικοινωνία
Λ. Φιλαδελφείας 117, 136 73
Αχαρναί - Αττικής

210 2409007
Ακολουθήστε μας
© 2019 Σ. Δ. ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ Α.Ε.
All rights reserved.