Θεοφύλακτος ημερολόγια & σημειωματάρια

Ιστορικό

Το Ημερολόγιο και το Σημειωματάριο είναι χρήσιμα εργλεία για κάθε επαγγελματία, συνεπώς αποτελούν μία ιδανιή λύση ως εταιρικά δώρα.
Αυτός είναι ο στόχος μας από την πρώτη ημέρα που συσταθήκαμε ως εταιρία το 1992, να παρέχουμε σε εσάς τις ποιοτικότερες custom λύσεις και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Για την επίτευξη του στόχου αυτού απαιτήθηκε σκληρή δουλειά και διαρκής επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Πλέον η εταιρία διαθέτει 2,1 εκ. αντίτυπα ετησίως, επιδιώκοντας με όλες τις δυνάμεις την ανανέωση της εμπιστοσύνης των 2500 ενεργών πελατών της με συνέπεια, επαγγελματισμό, άριστη εξυπηρέτηση και το καλύτερο προϊόν της αγοράς.
 
Η εταιρία επιδίωξε όλα τα προηγούμενα χρόνια να κάνει εκείνες τις κινήσεις στρατηγικής που θα ενδυνάμωναν την θέση της και θα της έδιναν την δυνατότητα να αυξάνει διαρκώς την ποικιλία των προσφερόμενων ειδών της. Στο πλαίσιο αυτό πέτυχε:
 
-Την ανάληψη, το 1996, του "The Greek Economic Diary" της ICAP.
-Την εξαγορά, το 2001, των εκδόσεων "Σύστημα Ημερολογίων ΓΑΛΑΙΟΣ".
-Tην αποκλειστική αντιπροσώπευση, το 2004, των promotional products της διεθνώς αναγνωρισμένης στα προιόντα γραφής και σχεδιασμού Γερμανικής εταιρείας STAEDTLER.
Από τον Σεπτέμβριο του 2001 στεγαζόμαστε σε εγκαταστάσεις 2500 τμ, οι οποίες φιλοξενούν μηχανήματα επεξεργασίας τελευταίας τεχνολογίας.
 
Εξυπηρέτηση
Βοήθεια
Επικοινωνία
Λ. Φιλαδελφείας 117, 136 73
Αχαρναί - Αττικής

210 2409007
Ακολουθήστε μας
© 2020 Σ. Δ. ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ Α.Ε.
All rights reserved.